HABERDENİZLİ.COM

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine temel yangın eğitimi, güvenli sürüş ve güvenli yaşam eğitimi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı toplumsal bilinç kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Denizli'nin 52 ayrı noktasında 7 gün 24 saat yangın, kaza ve afetlere karşı mücadelenin yanı sıra eğitim çalışmalarına da ara vermiyor.

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye Eğitim Merkezi’nde teorik ve uygulamalı olarak, temel yangın eğitimi, güvenli sürüş ve güvenli yaşam eğitimi verildi.

İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen eğitimlere Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci’de katıldı.

Şoförler teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı olarak yangın söndürme yöntemlerini öğrenirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimini de gezerek çalışmalar ve teknik ekipmanlar hakkında da bilgi aldı.

Eğitimlerini tamamlayan şoförlere eğitmenler tarafından sertifikaları verildi.