Haberdenizli.com

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 14 Eylül’e kadar devam edecek kayıtlarla 8-14 yaş arasındaki çocuklar birbirinden farklı kurs ve etkinliklerden faydalanabilecek. Bu kapsamda velilerin kayıt yaptırmak istedikleri Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe veya Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’ne 3 Eylül Pazartesi günü müracaat etmeye başlayabilecekleri ifade edildi. 14 Eylül'e kadar yapılacak kayıtların, kontenjanı aşması durumunda kura çekiminin yapılacağı duyuruldu. 

Yaz döneminde 2.700 öğrenci faydalandı

Sosyal Etkinlik Merkezlerinde yaz döneminde 2 bin 700 çocuğa el becerileri, müzik ve ritim, eski Türk çocuk oyunları, boyama, tarihe yolculuk, İngilizce, matematik, film ve kitap okuma kulüplerinin yanı sıra, tangram, su doku, mangala, halk oyunları, münazara, değerler eğitimi, satranç, drama ve Kuran-ı Kerim ile temel dini bilgiler eğitimleri verildi. Yaz tatili dönemini dolu dolu geçiren çocuklar gün boyu farklı etkinlikler yapmanın keyfini yaşadı. 

"Çocuklar Bizim Geleceğimiz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaz tatili döneminde de hizmet veren etkinlik merkezlerinin çocukların eğitim hayatına büyük katkı sağladığını söyledi. 
Başkan Osman Zolan, "Çocuklarımızın hem derslerine yardımcı olmak, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için şehrimizin 10 ayrı bölgesindeki sosyal etkinlik merkezlerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim yarınımız, geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.