HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi toplu taşımada başlattığı dönüşüm kapsamında 38 hat 28 Ağustos 2019 itibariyle devreye girerken, vatandaşları bilgilendirmek için yapılan çalışmalar da yoğun şekilde devam ediyor. Düzenlenen güzergah ve yeni numaralarla ilgili duyurular Büyükşehir Belediyesi tarafından otobüs durakları, otobüs içleri, şehrin yoğun olan bölgeleri, sosyal medya ve diğer tüm iletişim araçları ile yapılırken, bunların yanında bilgilendirme noktaları da oluşturuldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Ulaşım AŞ. personeli özellikle yoğun olan otobüs duraklarında oluşturulan noktalarda, vatandaşlara bilgi verirken, düzenlemelerle ilgili broşür de dağıtıyor. 

https://ulasim.denizli.bel.tr

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bilgilendirme noktasında vatandaşların merak ettikleri soruları yanıtlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizlililerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hat düzenlemeleri ve yeni otobüs numaralarını ayrıca https://ulasim.denizli.bel.tr adresindeki ulaşım portalından da inceleyebileceklerini bildirildi. 

Uygulama 28 Ağustos'ta başlamıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi toplu taşımada başlattığı dönüşüm kapsamında 38 hat kısa süre önce devreye girmiş, tüm hat güzergahları 3 haneli olarak hizmet vermeye başlamıştı. İki haneli olan otobüs hat numaraları ise iptal edilmişti.