Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayının hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı geleneklerini bu yıl da devam ettirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca vatandaşları aynı sofrada bir araya getirecek. Her gün 2 farklı mahallede binlerce Denizlili iftar sofrasında bir araya gelerek, ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşayacak. Mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alanda iftar çadırı da kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu çadırda oda ve hayırseverlerin katkılarıyla iftar yemeği verecek. Ramazan ayı boyunca iftar çadırında çorba, yemek, pilav ve tatlı ikramı yapılacak.

Başkan Zolan, her gün iftar sofrasında 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha 11 ayın sultanı ramazan ayı ile buluşabilmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı geleneklerini sürdüreceğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Mahallelerimizde vereceğimiz iftarımızda vatandaşlarımızla bir arada olcağız, aynı sokakta, aynı sofrada hep birlikte buluşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu yıl da şehrimizde güzel bir ramazan geçireceğiz inşallah" dedi.

Büyükşehir ile Ramazan geleneği devam ediyor