Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı birçok eserin açılışı ramazan ayı içerisinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla yapıldı. Denizli'nin dört bir tarafında törenle hizmete giren dev eserler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu kapsamda ilk açılışı yapılan tesis Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi oldu. Bu kompleksin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı hizmete girdi. Çameli ilçesinde ise hizmete giren eserlerin toplu açılış töreni yapıldı. Burada ise Çameli İlçe Otobüs Terminali’nin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi’nin Merkez Kapalı Halı Saha, Kalınkoz Kapalı Halı Saha, Kirazlıyayla Mahallesi Köprü Yapımı ve 270 bin metrekare kilit parke taşı döşemesinin açılışı gerçekleştirildi.

İlçelere dev yatırımlar 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Honaz'a kazandırdığı Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin hizmete girmesi de görkemli bir törenle yapıldı. Çal ilçesine kazandırılan, Çal İlçe Otogarı ve İtfaiye Hizmet Binası ile Çal Mesireliği de törenle hizmete girdi. Açılış törenlerinden Tavas ilçesi de nasibini aldı. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle açıldı.

Kavşak ve caddeler hizmete girdi

Öte yandan açılış törenleri yapılmaya fırsat bulunmayan Dumlupınar ve Lise Caddesi’nin kesişim noktası olan ve Çıtır Kavşağı olarak bilinen kavşak hizmete girdi. Bölgedeki trafik çilesini sona erdiren yatırımla birlikte trafiğin en yoğun noktalarından olan Çamlık Bulvarı ve Bursa Caddesi de trafiğe açılan güzergahlar arasında yer aldı.

Açılışlar sürecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hizmete giren tüm eserlerin Denizli'ye hayırlı olmasını dileyerek, verdikleri her bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi. Bazı eserlerin açılışını yapmaya dahi fırsat olmadığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, kendilerine güvenen ve destek veren tüm Denizlililere teşekkür etti. Tamamladıkları eserlerin açılışını yapmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizlimize kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz kendi ikbalimizi değil şehrimizin, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu güzel eserler şehrimize uzun yıllar hizmet verecek. Bu hizmetlerimizin hayata geçmesinde bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, açılışlarda bizleri yalnız bırakmayan onbinlerce hemşehrimize teşekkür ediyorum."

Büyükşehir Hizmetlerinde Ramazan Bereketi Büyükşehir Hizmetlerinde Ramazan Bereketi-1Büyükşehir Hizmetlerinde Ramazan Bereketi -2