Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zeytinköy Mahallesi'nde atıl durumda bulunan araziyi düzenleyerek kente yeni bir yaşam alanı daha kazandırdı. Zeytinköy Mahallesi Estergon Caddesi’nde yer alan parkın açılış töreni yapıldı. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Zeytinköy Mahalle Muhtarı Serkan Kar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Örki açılış konuşmasında, Zeytinköy Mahallesi’nin güzelliğine güzellik katıldığını belirterek, “Çocuklarımızın daha mutlu, huzurlu bir ilçede böylesine güzel bir coğrafyada yaşamaları için birçok güzel projeye imza atıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen daire başkanlarına, çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“Sizler her şeyin en iyisine ve en güzeline layıksınız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, göreve geldikleri ilk günden bugüne nerede bir ihtiyaç, nerede bir sıkıntı varsa, vatandaşların istekleri doğrultusunda gece gündüz gayret ettiklerini söyledi. Denizli’nin altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan spor alanlarına, kültür merkezlerinden yeşil alanlara uzanan çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Göreve geldiğimizde çocuklarımızın gidebileceği bir park yoktu. Denizli, başka şehirlere imreniyordu. Bugün dönüp geriye baktığımızda Denizli’mizde 1200’ün üzerinde park inşa etmişiz. Denizli’miz yeşil bir şehir haline geldi. Sizler her şeyin en iyisine ve en güzeline layıksınız” dedi.

Denizli’nin kronikleşmiş sorunları çözüldü

Hava kirliliği, yeşil alan, ulaşım, su gibi pek çok kronikleşmiş sorunu çözdüklerini ifade eden Başkan Zolan, “Çok şükür, sizlerin vermiş olduğu güç ve destekle Denizli, Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bunu birlikte yaptık. Sizler destek vermemiş olsaydınız, bizleri göreve getirmemiş olsaydınız bizim bu işleri yapmamız mümkün olmayacaktı. Emanetinize sapasağlam sahip çıkmak, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalıştık. Bundan sonra da birçok güzel hizmetleri yapmayı Allah’ım bize nasip etsin” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından parkın açılışı dualarla gerçekleştirildi. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra parkta incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet edip, istek ve önerilerini dinledi.

Denizli Mahalle İftarlarında Kenetleniyor Denizli Mahalle İftarlarında Kenetleniyor

Park en ince detayına kadar düşünüldü

Zeytinköy Mahallesi’ne yeni bir yeşil alan daha kazandırılan proje ile bölge yeni bir yaşam merkezine kavuştu. Proje ile vatandaşların spor yapabileceği ve boş vakitlerini değerlendirebileceği 3 bin metrekare alan içerisinde yürüyüş ve koşu yolu, açık alan spor aletleri, çocuk oyun alanı ve oturma alanları parkın güzelliğine güzellik kattı. Bölgenin otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla ayrıca parkın yanına otopark alanı inşa edildi. buyuksehirden-yeni-bir-yasam-alani-daha-6buyuksehirden-yeni-bir-yasam-alani-daha-5buyuksehirden-yeni-bir-yasam-alani-daha-3buyuksehirden-yeni-bir-yasam-alani-daha-1buyuksehirden-yeni-bir-yasam-alani-daha-2buyuksehirden-yeni-bir-yasam-alani-daha