HABERDENİZLİ.OM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşımada başlattığı dönüşümü özellikle Pamukkale Üniversitesine (PAÜ) bu yıl ilk kez başlayan öğrenciler ile eğitimine devam edene üniversiteliler ve PAÜ personeline anlatmak için bilgilendirme standı açtı. PAÜ girişinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'nin açtığı stantta öğrenci ve PAÜ personeline otobüs hat numara ve güzergahları konusunda bilgi verilirken, Denizli Öğrenci Kartların vize yapılması konusunda da kolaylık sağlandı. Ayrıca bu yıl ilk kez PAÜ öğrenci kimlik kartlarının Denizli Öğrenci Kart ile entegre edildiği açıklanırken, öğrencilerin otobüs kartı yerine artık PAÜ öğrenci kimlik kartlarını kullanabileceği anlatıldı. 

Stant 4 Ekim'e kadar açık

Standa, isteyen öğrencilerin Denizli Öğrenci Kartları, PAÜ kimlik kartlarıyla entegre edilirken, bakiyesi bulunan kartlar ise öğrencilerin kimlik kartlarına aktarıldı. Uygulamadan son derece memnun olan öğrenciler otobüse binmek için ikinci bir kart taşımak zorunda olmadıklarını bildirdi. PAÜ'lü öğrencilere büyük kolaylık getiren bilgilendirme standı 4 Ekim 2019 Cuma gününe kadar açık kalacak. Ayrıca söz konusu bilgilendirme ve diğer işlemler, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Valilik (Eski Özel İdare karşısı), Bayramyeri, Büyükşehir Belediyesi ve Otogar Kart Dolum ve Basım Merkezlerinden de ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Vize dönemi 30 Eylül'de sona eriyor 

Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrencilerin “Denizli Öğrenci Kartı”nı vize yaptırması uyarısında bulundu. Vize dönemi 30 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Denizli Öğrenci Kartlarının vizesinin mutlak suretle yapılması gerektiği, vizesi yapılmayan kartların kullanılamayacağı açıklandı. Denizli Öğrenci Kartlarının son vize tarihinin ise 30 Eylül 2019'a kadar olduğu ifade edildi. Vizesi yapılmayan Denizli Öğrenci Kartlarının 02 Ekim 2019 tarihinden sonra ise geçersiz kart olacağına dikkat çekildi.