Haberdenizli.com

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, öğrencilere çevre bilincini aşılamak ve çevre konusunda duyarlılığı arttırmak için Denizli'de çevre eğitimlerini uygulamaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi bir anaokulunda eğitim programı düzenlendi. 

Eğitime, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeli, Denizli Büyükşehir Belediyesi, okul müdürü ve öğretmenleri katıldı. 

Çevre kirliliğine neden olan faktörler ve çevrenin nasıl korunması gerektiği, atık türleri, katı atıkları azaltmak için neler yapılabileceği ardından geri dönüşümün faydaları ve "Sıfır Atık" konuları hakkında bilgilendirilen öğrencilere Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, "Çevre ve Atık Yönetimi" konularında sunum yapıldı. 

Öğrencilere Hediyeler Verildi

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitim sonunda öğrencilere çevre bilinci farkındalığı sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yap-boz, tişört, şapka, defter ve kalemlik hediye edildi.

Büyükşehir'den Çocuklara Çevre Eğitimi