HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor. Ramazan Bayramı sebebiyle mezarlıklarda da gerekli tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat ve huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde bulunan 1050 mezarlıkta bakım ve temizlik çalışmaları yapılarak, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların ziyaretine hazır hale getiriliyor.

Büyükşehir'den Bayram Tedbirleri

Bayram tedbirleri alınıyor

Öte yandan Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla tüm tedbirlerini de almaya başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi birimlerinde nöbetçi ekipler oluşturarak, halkın acil ihtiyaçlarını anında karşılayacak. Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemler için "Alo 153" telefon hattından ulaşabilecek.

Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek.

Büyükşehir'den Bayram Tedbirleri

Büyükşehir'den Bayram Tedbirleri