HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan için hazırlanan kısa filmler seçim döneminin rengi oldu. Hizmetlerini ve gelecek dönemde yapacaklarını kısa filmlerle televizyon ve sosyal medya üzerinden halka anlatmaya devam eden Başkan Zolan, bu kez farklı bir senaryo ile vatandaşların karşısına çıktı. Denizli tarihine geçecek nitelikte çevrilen kısa filmde Başkan Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan birlikte rol aldı. Büyükşehir’in Denizli’ye kazandırdığı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nin küllerinden doğuşu, Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası gibi hizmetleri ‘ince’ komedi unsurları içeren filmde anlatıldı.

Filmin platosu olarak yine Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi kullanıldı. Büyükşehir’in kente kazandırdığı birbirinden güzel yatırımlardan olan teleferik ve kayak merkezi gibi dev yatırımlar filmde yer bulurken, hikaye; eleştiride kantarın topuzunu kaçıran bir gencin gözünden aktarılıyor. Sinemaya birlikte geldiği kız arkadaşına Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi'ndeki karların montajla yerleştirildiğini, renginin ise aslında gri olduğunu, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın ise o kadar yüksekte ve güzel olmadığını, bu hizmetin de montaj olduğunu savunan genç adam, Türkiye'nin en büyük Cam horoz heykeline de plastik diyor. Kız arkadaşının sürekli karşı çıktığı genç, sıra Sanat Merkezi’ne geldiğinde de eleştirilerini sürdürüyor. 

Bu sırada gencin omzuna dokunan bir el olaya açıklık getiriyor. Yanında eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan ile birlikte film izlemeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Burası küllerinden yeniden doğan bir yer” diyerek genç adamın haksız eleştirilerini sonlandırıyor. Genç adamın Başkan Osman Zolan'ın da gerçek olmadığını, dublör olduğunu savunması ise filmi izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.  

Komedi filmi tadında süren diyaloglar ve müzik ile son dönemde; hizmetleri anlatmak için çekilen en güzel filmlerden biri ortaya çıkıyor. Filmde en çok dikkat çeken şey ise; Başkan Zolan’ın göreve geldiğinden bu yana hiçbir zaman taviz vermediği, “Sevgi, güler yüz ve hoşgörü…”

Bu Film Çok Şey AnlatıyorBu Film Çok Şey AnlatıyorBu Film Çok Şey Anlatıyor