Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 2017 yılının dünyaya ve Türkiye’ye huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, “Denizli için başlattığımız birbirinden değerli projelerimizi, 2017 yılında hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Bu noktada yeni yılı bambaşka bir heyecan ve ümitle karşılıyoruz. Denizlimiz için büyük projelerin bir bir hayata geçeceği 2017 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tükenmeyen hizmet aşkımız ile yeni yılda da Denizli’ye çağ atlatacak önemli projelere imza atacağız” dedi. 

Denizli’nin küresel anlamda bir marka şehir haline gelmesi için gayret göstermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin son yıllarda elde ettiği gelişmeye baktığımızda, hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiğini görüyoruz. Biz Denizlili hemşehrilerimizden aldığımız güç ile yapılamaz denilenleri yeni yılda da hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

121 Dev Projeyle 2016 yılında başlanan; Üçgen Köprülü Kavşağı, Üçler mevkiindeki yeni çevreyolu, Bozburun Köprülü Kavşağı, kent merkezi ve tüm ilçelerdeki alt ve üst yapı hamleleri gibi dev projelerin 2017 yılında hayata geçeceğini belirten Başkan Zolan, “Yeni yılda da yeni projelerimizle birlikte Denizlimizin daha güzel yarınlara olan koşusu devam edecektir” dedi. 

Başkan Osman Zolan; Türkiye’nin zor bir yılı, birlik ve kardeşlik ruhuyla geride bıraktığını dile getirerek şunları kaydetti: “Birlik ve beraberliğimiz, bin yıldır olduğu gibi yeni yılda da ülkemizin varlık güvencesi olacaktır. Bu duygularla, 2017 yılının insanlığa ve ülkemize; barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.”