HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin sürdürdüğü “Benim Mahallem” projesi kapsamında Akkonak ve Gerzele Mahallesi'nde yaşayan  kadınlarla bir araya geldi. Servergazi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın,  Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, mahalle muhtarları ile beraber çok sayıda kadın katıldı. Kent Konseyi Genel Sekreteri Akın, Denizli’nin kadınları için hep beraber çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Kent Konseyi olarak zaman zaman mahalle meclislerimizle ziyaretler yapıyoruz.  Mahallelerimizde projeler üretiyoruz. Her zaman bize desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Bize güvendiniz" 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “İnsanlar kendi mahallesine sahip çıkmalı, sorunları, güzellikleri, sıkıntıları bir kanal bularak ilgililere aktarabilmelidir. Benim Mahallem ile amacımız bu talep ve sorunları ilgililerle buluşturup çözüme kavuşturmaktır” dedi. Kent genelinde sürdürülen çalışmaları anlatan Başkan Zolan, "Bizim amacımız sizlerin güvenini boşa çıkarmayıp, emanetinizi yere düşürmeden şehrimizi daha ileriye daha güzele götürmektir. Çok şükür sizler bize güvendiniz, emanet ettiniz. Biz de gece gündüz gayret ediyor, çalışıyoruz” dedi. 

"Onları mutlu etmek bizim görevimiz"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ni anlatarak, bakıma ihtiyacı olan vatandaşları kendilerine duyurmalarını isteyen Başkan Zolan, “Sizlerden özellikle ricam, yalnız, kimsesiz, bakılamayan, engelli, hasta insanlarımız varsa mutlaka bize bilgi verin. Onları mutlu etmek, ihtiyaçlarını gidermek bizim görevimiz” diye konuştu.