Haberdenizli.com

Vatandaşların istek, sorun ve önerilerini aracı olmadan dinleyen Başkan Osman Zolan, Halk Günü buluşmalarının amacına uygun şekilde devam ettiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Osman Zolan, yoğun katılımın olduğu Eylül ayı buluşmasında da halkın istek, sorun ve önerilerini dinledi. 

Başkan Osman Zolan’la Halk Günü'ne Yoğun İlgi 

Halk Günü buluşmalarının amacına uygun bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizlililerle zaman mefhumu gözetmeden, sürekli iletişim halindeyiz. Çalışma arkadaşlarımız ve tüm ekiplerimizle halkımızın talep ve önerilerine çözüm getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halk Günü'nde hemşehrilerimizin bize doğrudan aktardığı önerileri, sıkıntıları ve talepleri dinleyerek bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ağustos 2015’den bu yana devam ediyor

Denizli’de ilk kez Ağustos 2015’te Denizli Büyükşehir Belediyesinin başlattığı uygulama ile binlerce vatandaş, istek, sorun ve önerilerini her ayın ilk salı günü randevusuz bir şekilde Başkan Osman Zolan’a aktarma şansı buluyor. 

Başkan Osman Zolan’la Halk Günü'ne Yoğun İlgi