Haberdenizli.com

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Zolan'a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı ve beraberindekiler eşlik etti.

 İlk olarak Alaattin Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Osman Zolan, daha sonra sırasıyla Yeşildere, Yumrutaş, Dodurga, Yazır, Gümüş, Kumafşarı, Dedebağı ve Darıveren Mahallesi'nde vatandaşlarla kucaklaştı. Gittiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Osman Zolan, Acıpayamlıların istek ve önerilerini dinledi. Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Osman Zolan'ın Darıveren Mahallesinde gençlerle bilardo oynaması renkli görüntülere sahne oldu.

Acıpayam'da Başkan Osman Zolan'a Sevgi Seli

"Büyükşehir, Dertlere Derman Olmak Demektir"

Başkan Zolan, "Şükürler olsun 5 yıl önce sizlere, 'Her şey daha güzel olacak. Artık bir hizmetkarınız değil iki hizmetkarınız olacak. Hem Acıpayam Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi sizlere gece gündüz hizmet edecek' dedik. Büyükşehir, dertlere derman olmak demektir. Biz 'sizlerden bir şey almaya değil size hizmet vermeye geliyoruz' dedik. Başladığımız günden itibaren Denizlimizin her tarafında uzun zamandan beri yapılamamış işleri yapmak için dertleri çözmek için seferber olduk. 5 yılda belki 20 yıllık iş yaptık. Sizlerin taleplerini yapma konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. 'Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de olacak', 'Kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek' dedik" ifadelerini kullandı.

Acıpayam'da Başkan Osman Zolan'a Sevgi Seli

"Hep Birlikte Yürüdük"

Denizli’ye gelenlerin şehre artık gıpta ile baktığını kaydeden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Şehrimize 15 yıl önce gelenler bugün 'ne olmuş Denizli' diyor. Biz de gayret ettik, çalıştık. Sizler de bize güvendiniz güveninizi boşa çıkarmamak için hep birlikte yürüdük. Çok şükür nimetlerini de meyvelerini de Denizli olarak alıyoruz. Eser bırakıyoruz. Bizim derdimiz o. Bizler hepimiz faniyiz."

Başkan Osman Zolan, "Eserler de bırakıyoruz ama bu eserlerin, bu güzelliklerin sahibi sizlersiniz. Eğer siz bize yetki vermemiş olsaydınız bu işlerin hiçbirini yapamazdık. İnşallah yarınımız daha güzel olsun. Bugün dünden çok daha iyiyiz. Hep beraber el ele vereceğiz kol kola gireceğiz yürüyüşümüzü daha ileriye daha yukarıya yapacağız" dedi.      

Acıpayam'da Başkan Osman Zolan'a Sevgi SeliAcıpayam'da Başkan Osman Zolan'a Sevgi SeliAcıpayam'da Başkan Osman Zolan'a Sevgi SeliAcıpayam'da Başkan Osman Zolan'a Sevgi Seli