Haberdenizli.com

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, "Hakimlerimiz, cumhuriyet savcılarımız ve avukatlarımız başta olmak üzere tüm yargı mensuplarımızın, Cumhuriyetin, demokratik hukuk devleti ve hukukun üstünlüğünün korunmasında, adaletin yansız ve etkin bir şekilde dağıtımında gösterdikleri çaba takdire şayandır." dedi.

Hep birlikte fedakarca çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, bireylerin topluma ve devlete bağlılığının, üreten adaletin kalitesine bağlı olduğunu söyledi.

Adli Yıl Açılışı
 
Denizlilinin kendilerinden etkin ve süratli bir şekilde adalet beklediğini belirten Yılmaz, "Vatandaşımız adliyeye dilekçesini verdiğinde hızlı bir şekilde sonuç almasının çok önemlidir. Hakimlerimiz, cumhuriyet savcılarımız ve avukatlarımız başta olmak üzere tüm yargı mensuplarımız cumhuriyetin, demokratik hukuk devletinin ve hukukun üstünlüğünün korunmasında adaletin yansız ve etkin bir şekilde dağıtımında gösterdikleri çaba takdire şayandır." dedi. 

Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Adli Yargıtay Adalet Komisyon Başkanı Halil Ortaköy, İdare Mahkemesi Başkanı Tamer Taşpınar, Baro Başkanı Müjdat İlhan, avukatlar CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile adliye personeli katıldı.