Denizli’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Ferhat Göçer konserinde vatandaşlar, şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Konserde yaşlı ve çocukların ellerindeki Türk Bayraklarıyla söylenen şarkılara eşlik etmesi dikkat çekti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, Ferhat Göçer sahne aldı. Ünlü sanatçıyı dinlemek için binlerce Denizlili, Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında toplandı. Konser başlamadan önce yerlerini alan vatandaşlar, söylenen şarkılarla doyasıya eğlendi. Konsere yaşlı ve çocukların şarkılara eşlik etmesi dikkat çekerken, binlerce vatandaş elindeki Türk Bayraklarını sallayarak şarkılara eşlik etti.

Ön sıralarda yer alan yaşlı vatandaşlar söylenen şarkılara ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak eşlik ederken, genç vatandaşlar ise hayranı oldukları sanatçının performansını cep telefonlarına kaydederek, sosyal medyada paylaştı. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre sonra sahneye çıkarak Ferhat Göçer’e çiçek ve Denizli’nin simgelerinden olan ‘Camdan Horoz’ heykelini hediye etti. Daha sonra kalabalığa kısa bir konuşma yapan Başkan Zolan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı, konsere katılan vatandaşlara teşekkür etti. 
Konser, Sanatçı Ferhat Göçer’in söylediği şarkılarla son buldu.