Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde imzalanan "Minik Kalpler Can Dostlarımız İçin Atıyor" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında toplam 67 gönüllü okula köpek kulübesi ile bakımını üstlenecekleri can dostları teslimi hedeflenirken şimdiye dek 25 okula can dostları teslim edildi. Proje ile okullara teslim edilen can dostların rutin sağlık kontrollerinin Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nda görevli veterinerlerce gerçekleştirileceği, gerekli aşı, bakım ve mama ihtiyacının yine Denizli Büyükşehir Belediyesince karşılanacağı ifade edildi.

25 okula can dostu teslim edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nda bakım ve aşıları yapılan 25 sokak köpeği 19 Mayıs İlkokulu, Adalet Ortaokulu, Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bereketli İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Perihan Kıbrıslıoğlu Anaokulu, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu, Üçler İlkokulu, Akköy Anaokulu, Karahayıt İlkokulu /Ortaokulu, Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu, 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu, Develi İlkokulu /Ortaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Okul Yaptırma Ve Yaşatma Derneği İlkokulu, Nail Özkardeş Anaokulu, Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu /Ortaokulu, Kocadere Vali Mehmet Özgün İlkokulu/ Ortaokulu, Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu, Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu, TOKİ Şehit Armağan Akman İlkokulu, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Honaz Belediyesi İlkokulu'na teslim edildi. 

Başkan Zolan’dan sahiplenme çağrısı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, proje ile özellikle çocukların küçük yaşlardan itibaren hayvan sevgisi ile büyümesine büyük katkı koyduklarını söyledi. Çocukların sorumluluk içerisinde can dostları ile iletişim kurmalarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Can dostlarımız yeni sıcak yuvalarında çocuklarımızla birlikte büyüyor. Uyumlu ve dost canlısı olan bu canlar hepimizin. Onları korumayı, bakımlarını ve tedavilerini her daim sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. Hemşehrilerine sokak hayvanlarını sahiplendirme çağrısında da bulunan Başkan Osman Zolan "Tüm hemşehrilerimi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'na ziyarete ve orada yaşayan diğer dostlarımızı da sahiplenmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Her Okula Bir Sokak Köpeği Projesi 25 Okula Ulaştı

Her Okula Bir Sokak Köpeği Projesi 25 Okula Ulaştı

Her Okula Bir Sokak Köpeği Projesi 25 Okula Ulaştı

Her Okula Bir Sokak Köpeği Projesi 25 Okula Ulaştı