Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü dolayısıyla özel bir etkinliğe imza attı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel bir konser programı gerçekleştirdi. Fatma yıldız Salonu’nda düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda davetli katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Özen, Başkan Osman Zolan’ın annelere selam ve kutlama mesajını ileterek başladığı konuşmasında Kadın Meclisi’nin faaliyetlerini anlattı. Özen, “Bizler sizler için çalışıyoruz, Kadın Meclisimiz sizler için var. Daha nice Anneler Günü, Kadınlar Günü ve nice özel günleri birlikte kutlamayı umut ediyorum” diye konuştu. 

Karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlığın simgesi anneler unutulmadı

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, karşılıksız sevgi, şefkati ve fedakârlığı simgeleyen annelerin bu özel gününü kutlayarak, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere, şehit ve gazi annelerimizi, ahirete intikal etmiş tüm annelerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz, sağ olanların ellerinden öpüyoruz. Çok güzel bir program olmuş, Ahmet Nuri Hocamın şahsında Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçılarımızı kutluyorum. Bizlere bu güzel imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a şükranlarımızı arz ediyoruz” diye konuştu. 

Anne-oğuldan düet

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Müziği Korosu Şefi Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği Anneler Günü Konseri’nde birbirinden güzel Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Büyük beğeni ile izlenen programda konuklar unutamayacakları bir gün geçirirken, konservatuar sanatçısı Halil Eren Kuru ile annesi Biran Kuru’nun birlikte “Samanyolu” adlı şarkıya yaptıkları düet dikkat çekti. 

Şehit annesine ziyaret 

Öte yandan Kent Konsey Kadın Meclisi geçen ay Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek’in ailesini de ziyaret etti. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Kadın Meclisi üyeleri Anneler Günü’nde şehit annesi Elif Kerek’i yalnız bırakmadı. Ayrıca Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Kadın Meclisi üyeleri, Hisar Mahallesi’nde yaşayan 93 yaşındaki Hatice Aktaş ile Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören anneleri de ziyaret ederek, bu özel günlerinde annelerin gönlünü aldı.

En özel eserleri anneler için söylediler

En özel eserleri anneler için söylediler

En özel eserleri anneler için söylediler

En özel eserleri anneler için söylediler

En özel eserleri anneler için söylediler

En özel eserleri anneler için söylediler