HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısı tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarında sona gelinen Çivril ilçesini ziyaret ederek sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve beraberindekiler eşlik etti. Balçıkhisar Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, burada kısa süre asfalt serme makinesi kullandı. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan daha sonra alt ve üst yapısını tamamladıkları Özdemirci, Irgıllı ve Çıtak Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Zolan, koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihmal edilmemesini söyledi. 

"Tüm ilçelerimizde durmadan çalışıyoruz"

Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, Çivril ilçesinde birçok sosyal tesisin yanında alt ve üst yapı noktasında da yoğun bir çalışma yaptıklarını anlattı. Başta Çivril merkez olmak üzere birçok mahallede alt ve üst yapının tamamlandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Üst yapısı yapılmayan bir kaç mahallemiz kalmıştı. Bunları da tamamlıyoruz. Milletimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında gayret ettik. Çivrilimiz alt yapısıyla, üst yapısıyla, sosyal tesisleriyle Büyükşehir Belediyemiz, Çivril Belediyemiz ve hükümetimiz tarafından birçok hizmet aldı. Çivril bugün Ege'de parmakla gösterilen bir ilçe haline gelmiştir. Tabii ki daha yapılması gerekenler vardır. O konuda da hiçbir engel tanımadan Allah'ımın vermiş olduğu güçle, vatandaşlarımızın desteğiyle yapmaya devam edeceğiz. Tüm ilçelerimizde durmadan çalışıyoruz." 

"Vatandaşlarımızın evde kalması, bizlerin de çalışması gerekiyor"

Başkan Zolan, "Koronavürüs tedbirlerine dikkat ederek yapılması gereken işleri yapmaya devam ediyoruz. Hayat devam ediyor. İhtiyaçlar var ve talepleri yerine getirmek gerekiyor. Sahadayız. Kurallara uymak tedbir almak gerekiyor. Tüm vatandaşlarımın kurallara uyarak evde kalmalarını, çalışmak zorunda olanların da tedbirlere uymalarını istiyoruz. Bizim vatandaşlarımıza hizmet etmek için sahada olup çalışmamız gerekiyor. Tedbirlerimizi alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeter ki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılayalım. Onlar evde kalsın biz çalışalım. İnşallah sağlıklı günlerde, yakın zamanda hep beraber kucaklaşalım. İnşallah o yol yakındır" dedi. 

Koronavirüsle Denizli ve Türkiye başarısı 

Koronavirüsle mücadelede Denizli ve Türkiye'de olağanüstü mesafe alındığına dikkati çeken Başkan Zolan. "Çok şükür salgın aşağı doğru evrilmiş durumda. Ama rehavete kapılmaya gerek yok. Kurallara uymamız gerekiyor. Denizli'de  de hastalarımız ve kayıplarımız var. Ama giderek azalmakta. Bunu sıfırlayıncaya kadar tedbirlere uymak ve dikkatli olmak durumundayız. Tüm vatandaşlarımız sevdikleri için kurallara uysun. Üst yapılarımız mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun, bizler çalışmaya koşmaya devam edeceğiz. Yeter ki sağlık, birlik ve beraberlik olsun. Ben emek veren, katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde Allah'ım birlikte olmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Çivril Ege'de Parmakla GösteriliyorÇivril Ege'de Parmakla GösteriliyorÇivril Ege'de Parmakla GösteriliyorÇivril Ege'de Parmakla Gösteriliyor