HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri hafta sonu yapılacak KPSS Ortaöğretim Sınavı'na gireceklere ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak. İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdiği koronavirüs (Kovid-19) genelgesi ile hafta sonları 10.00-20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma kısıtlaması getirmişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi  bu kapsamda 22 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak KPSS Ortaöğretim Sınavı'na özel otobüs seferlerini sabah saat 06.00'da başlatacak. Söz konusu tarihte KPSS Ortaöğretim Sınavı'na girecekler sınav giriş belgelerini, sınav görevlileri ise görev belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, belediye otobüslerinde ücretsiz faydalanabilecek. 

TÜM DUYURULAR ULAŞIM PORTALINDA

Öte yandan İçişleri Bakanlığının gönderdiği Kovid-19 genelgesi ile hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamaları dolayısıyla otobüs saatlerine dikkat edilmesi istendi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için otobüs saatleri hakkındaki anlık duyuru ve bilgilere https://ulasim.denizli.bel.tr adresindeki ulaşım portalı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin mobil uygulaması üzerinden ulaşabileceği belirtildi. Portaldaki yeni saat düzenlemeleri 20 Kasım Cuma gece saat 24.00'ten itibaren görülebilecek. 

BAŞKAN ZOLAN'DAN BAŞARI MESAJI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, KPSS Ortaöğretim Sınavı'na girecek tüm vatandaşlara başarılar dileyerek, "Memleketimizin dört bir yanında sınavda ter dökecek kardeşlerime zihin açıklığı diliyor, her birine muvaffakiyetler temenni ediyorum" dedi.