Sokağa çıkma yasağından dolayı trafik yoğunluğu yaşanmayan hastane önlerini yıkayıp dezenfekte eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirlerine ara vermeden devam ediyor.

Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbiri elden bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağından dolayı trafik yoğunluğu yaşanmayan hastane önlerini yıkayıp dezenfekte ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler Denizli Devlet Hastanesi önündeki Şehit Albay Karaoğlanoğlu Caddesi ile Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri önündeki Üniversite Caddesi’nin yol ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler otobüs duraklarını da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.

Sıkı tedbirler sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, koronavirüse karşı aldıkları sıkı tedbirlerin sürdüğünü belirterek, sokağa çıkma yasağından olayı boşalan hastane önlerini de yıkayıp dezenfekte ettiklerini söyledi. Bu zor günlerin birlik ve beraberlik içinde atlatılacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Tüm ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güveni için çalışmaya devam ediyoruz. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.