Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 84 yaşındaki sanatçıya Çal’ın ünlü pekmez ve üzümlerinin de içinde yer aldığı gıda maddelerinden oluşan paket gönderdi. Akcan, “Çok sevdiğimiz sanatçıya soğuk kış günlerinde tüketip zinde kalması için pekmez başta olmak üzere yöremizde üretilen gıda ürünlerinden gönderdik. Daha önce de göndermiştik” dedi.

Geçtiğimiz Ekim ayında Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Süleyman Akçin, Cüneyt Arkın’ı İstanbul’daki evinde ziyaret ederek, Çal Garası markasıyla Çal Kadın Kooperatifi’nin pazarladığı gıda maddelerinden oluşan ürünleri ünlü sanatçıya vermişti. Cüneyt Arkın, hem kadınları kutlamış hem de Çal Garası ürünlerine övgüler yağdırmıştı. Ayrıca, Belediye Başkanı Fethi Akcan ile telefonda görüşen Arkın, “Üreten kadınlara ve kadınlara destek olan başkana selam olsun” mesajını vermişti.
Çal Belediye Başkanı Akcan, içerinde pekmez, kuru üzüm, kekik, lavanta, bamya, kekik suyu ve yağı, tarhana, beyaz peynir çeşitleri, tereyağ, elma sirkesi, üzüm sirkesinin yer aldığı gıda maddelerini ünlü sanatçının evine gönderdi. Paketi Çal Kadın Kooperatifi’nin üyeleri kendi elleriyle hazırladı.

PEKMEZ VE ÜZÜMLE SAĞLIĞINIZA KAVUŞUN

Cüneyt Arkın’a bir de mektup yazan Akcan, “Çal’ın üreten kadınlarının ürettiği bu ürünlere övgüler yağdırdınız. Cüneyt Arkın gibi büyük bir sanatçının Çal Garası ürünlerinden övgüyle söz etmesi, kadınlarımızın motivasyonunu arttırdı. Sizlere müteşekkiriz. Çal’da üretilen pekmez ve üzümleri tüketerek bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın’a ‘Çal Garası’ Dopingi

Cüneyt Arkın’a ‘Çal Garası’ Dopingi

Cüneyt Arkın’a ‘Çal Garası’ Dopingi