Denizli'de katıldığı bir sokak röportajı sonrası fenomen haline gelen ve çevresinde pala dayı olarak da tanınan Necati Ekinci'ye haberdenizli.com ulaştı.

HABERDENİZLİ.COM

Geçtiğimiz günlerde, Kudüs ile ilgili bir sokak röportajında kamera karşısına geçen ve yöneltilen soruya "Çok tepkiliyim. Çok aşırı" şeklinde cevap veren Necati Ekinci bir anda Sosyal medyada fenomen haline geldi. Doğallığı ve sakinliği kadar pala bıyıklarıyla da dikkat çeken Ekinci'nin videosu milyonlarca beğeni ve yorum aldı. Merkezefendi İlçesi Altıntop Mahallesi'nde sokakta açtığı tezgahta kestane, ceviz, fıstık, kuru incir ve adaçayı satarak geçimini sağlayan evli ve 6 çocuk babası Ekinci, fenomen olmasının ardından karşılaştığı ilginin kendisini mutlu ettiğini söyledi. 67 yaşındaki Ekinci, hergün kendisini sosyal medya üzerinden gören 100 kişinin yanına gelerek fotoğraf çektirdiğini ifade etti.

Bıyıkları sayesinde çevresinde eskiden beri fenomen olduğunu belirten Necati Ekinci, "Kudüs ile ilgili sokak röportajında konuştum. Ardından sosyal medyada fenomen haline geldim. Beni seven sevmeyen herkese teşekkür ederim. Beni sosyal medyadan görüp tanıyık gelenler yanıma geliyor. Fotoğraf çektirmek istiyor. Hergün yaklaşık 100-150 kişi benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Bu ilgi beni çok mutlu ediyor. Benim bıyıklarım eskiden de fenomendi. Beni tanıyanlar zaten bana 'pala dayı' der. Askerden geldim 1970 yılından beri bıyıklarımı kesmiyorum." dedi.

Ekinci, kendisinin orjinal bir insan olduğunu mizacının da genellikle bu şekilde olduğunu dile getirdi. Kudüs hakkında düşüncelerini paylaşan Ekinci, "Kudüs müslümanların namusudur. Trump bu konuda yanlış yaptı." şeklinde konuştu.

Ekinci son olarak, eskprili bir şekilde Habedenizli.com'u ne kadar çok takip ettiğini anlattı.