Çocuklarınızın yaşam kalitelerini arttıracak genç odalarını tasarlamak aslında çok kolay. İşte hem kaliteli hem de kullanışlı genç odası takımları hakkında detaylar…

Genç odaları, çocuklarınızın kendilerine özgü kurmuş oldukları bir yaşam alanıdır. Bu yüzden genç odalarında; çocuklarınızın sevecekleri ve kendilerine özgü olan bu alanda kolaylık sağlayan mobilyaların bulunması gerekir.

Gündoğdu Mobilya tarafından tasarlanan genç odası takımları ile bu mobilyalara kolayca sahip olabilirsiniz. Çünkü Gündoğdu Mobilya gençlerin seveceği ve yaşam alanlarını kolaylaştıracak mobilyalar üretmektedir. Fonksiyonel özelliklerle tasarlanan bu genç odası takımları, çocuklarınızın yatak odalarına farklı bir hava getirecektir.

Kullanışlı Genç Odası Modelleri

Gündoğdu Mobilya genç odası takımları, modernliği ve şıklığı bir araya getirerek ön plana çıkmaktadır. Tasarımlarında sadelikten yana olan Gündoğdu Mobilya’nın genç odaları için izlediği konseptin Unisex olmasıysa kullanışlılığını ortaya koymaktadır. Genç odası modellerinin üretimini bizzat yapan Gündoğdu Mobilya, tüm oda tiplerine uyum sağlayan seçenekleri sunmaktadır.

En kullanışlı genç odaları için; modern kitaplıklar, pratik çalışma masaları, geniş gardıroplar, ergonomik yataklar ve işlevsel karyolalar üreten Gündoğdu Mobilya; ferah yaşam alanlarının oluşturulmasına büyük ölçüde katkıda bulunur. Bunun yanında gençlerin ergenlik döneminde vücut gelişimlerini de destekleyen ürünler üretmeye dikkat eder.

Gündoğdu Mobilya Genç Odası Modelleri

Gündoğdu Mobilya tarafından tasarlanan ve üretilen genç odaları, sade ve fonksiyonel mobilyalarıyla hem modern görünüme hem de uygun fiyatlara odaklanır. Unisex tasarımlı genç odası mobilyaları, odalara farklı bir hava katarken işlevsellikleriyle de dikkat çeker.

→ Empoli Genç Odası Takımı

→ Lotto Genç Odası Takımı

→ Fulya Genç Odası Takımı

→ Hünkâr Genç Odası Takımı

→ Rustik Genç Odası Takımı

→ Oslo Genç Odası Takımı

Gündoğdu Mobilya genç odası takımları arasında alternatif seçenekler de bulunmaktadır. Yine bu seçenekler de tıpkı genç odası modellerinde olduğu gibi gençlerin zevklerine ve 2022 trendlerine göre tasarlanmaktadır.

Genç Odası Takımı Fiyatları

Her ürün ve hizmette olduğu gibi genç odası takımı fiyatları da kaliteye göre değişiklik gösterecektir. Firmaya ait genç odası modellerinde yer alan tüm parçalar, ihtiyaca göre eklenip çıkarılarak arzu edilen genç odası takımı oluşturulabilir. Ayrıca bütçeye göre takımlar arası değişiklikler de yapılabilir.

Gündoğdu Mobilya genç odalarının fiyatları hakkında da bir bilgi aktarmak gerekirse; 6.140 TL’den başlayan fiyatlarla genç odalarının satışa sunulduğu görülmektedir.

Gündoğdu Mobilya’nın elden 18 taksit fırsatı ve diğer kolay ödeme koşullarının sunulduğu genç odası takımlarına göz atmak için www.gundogdumobilya.com.tr  web sitesini ziyaret edebileceğiniz gibi online satış mağazası üzerinden de ürünleri inceleyebilirsiniz. Ülke genelinde bulunan 130 Fabrika Satış Mağazasıyla hizmet veren Gündoğdu Mobilya’nın size en yakın olan mağazasının konum bilgilerini öğrenmek için 444 19 85 Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.