Şafak yaptığı değerlendirmede Emirhisar’a yapılacak diye söz verilen damlama sulama sisteminin bir başka bahara kaldığını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde edindiği bilgiye göre damlama sulama sisteminin 2017 yatırım planına alınmadığını üzülerek öğrendiğini belirten Şafak, maalesef her zaman olduğu gibi vaad var, borçlanma  var, her yer satılıyor ama yapılan bir icraat yok” dedi.

Şafak Atatürk Caddesi üzerinde yapımı halen devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını da değerlendirdi. Yapılan çalışmalara çok geç kaldığını ifade eden Şafak Çivril’in en önemli caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi aynı zamanda pazaryerini de kapsıyor. Pazaryeri bir ilçenin can damarıdır. Bu mevkiide yapılan çalışmanın hem daha özenli olması, hem de bir an evvel yapımının tamamlanması gerek. Vatandaşlarımız çamur yüzünden pazara gidemez, esnaflar da yine aynı çamur yüzünden sergilerini açamaz durumda. Acaba pazaryeri esnafından yeterli yer parası alınamıyor mu? Vatandaşlara 2015 yılında uyarı yapılmıştı.
23 Ağustos tarihine kadar herkes kanalizasyon bağlantısını yaptırsın daha sonra üst yapı çalışmaları başlayacak diye. Bu tarihin üzerinden 2 yıl geçti hala bu icratı göremedik, ayrıca galericiler sitesinden sanayiye giden yol okul komplekslerinin bulunduğu bir yoldur. Öncelikle buraya öğrencilerin daha güvenli bir şekilde gidip gelebilmesi  için bisiklet ve yaya yolu yapılması gerekirken hatırı sayılır sitelerin çevresine parke taşı döşeli kaldırım yapılmıştır. Gerçi bu taşları da incelediğimizde iyi preslenmediği ve kısa sürede kırıldığını gözleyebilirsiniz.” dedi.

118 DEV PROJE, 118 CÜCE PROJE OLDU.

Nuran Şafak yaptığı değerlendirmede Çivril merkezine 2 yıl 9 ay boyunca meydan düzenlemesi yapılmadığını ifade ederek, usulen yapılan yollar kısa sürede köstebek yuvasına döndü, uzun yaz günlerini bırakıp kısa ve yağışlı günlerde yağmur suyu tahliye boruları döşenmeye çalışılıyor, bu nasıl bir planlama 118 dev proje 118 cüce proje oldu dedi.