Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından düzenlenen Halk Gününe katılarak engelli oğlu Muhammed için ortopedik yatak talep eden Muradiye Efe’nin isteğini geri çevirmeyen Sevgi Eli Birimi Yalınlı mahallesine giderek Muhammed’in yatağını teslim etti.
 
Muhammed’i evinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri sorumluları Muhammed’in daha rahat ve sağlıklı bir hayat sürmesi için Çivril Belediyesinin üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirterek “Muhammed evladımızın sağlık ve rahatı için her türlü yardımı ve desteği vermeye hazırız. Bugün buraya Çivril belediye başkanımız Dr. Gürcan Güven’in talimatıyla gelerek ailenin talep ettiği ortopedik yatağı kurduk. Bunun dışında ailenin diğer ihtiyaçlarını da tespit ederek gereken yardımı yapmaya hazır olduğumuz belirttik” dediler.
 
Yetkililer 2014 yılında faaliyetlerine başlayan Sevgi Eli birimi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımının yanı sıra ilçe genelinde ev eşyası ve kıyafet ihtiyacı olan aileler ile eğitim gören öğrencilerin yanında olmaya devam ettiğini belirterek “belediyemiz bünyesinde yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren Sevgi Eli Birimi bu güne kadar Ev, Gıda, Ev eşyası, Kıyafet ve ilaç konusunda ihtiyaç sahibi bir çok aileye destek olmuş ve olmaya devam edecektir” dedi.