150 öğrencinin eğitim gördüğü okulda bulunan 4 sınıf ve öğretmenler odasını boyayan müdür Haydar Çetinel ve müdür yardımcısı Nebi Evliya okulda bulunan anasınıfının da laminat parkesini yaptılar. İki aylık yaz tatilinde tatil yapmayan müdür ve müdür yardımcısı okulun bakımını yaparak eğitime hazır hale getirdi.

Çivril ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan okulda 11 yıl önce göreve başlayan ve müdür olduğu 2009 yılından itibaren okulu iki yılda bir boyadığını belirten okul müdürü Haydar Çetinel “okula 11 yıl önce sınıf öğretmeni olarak atandım. 8 yıldır da müdürüm. Müdür olduktan sonra okulu kendim boyadım. 6 yıl önce müdür yardımcısı olarak atanan Nebi beyle birlikte yaz tatillerinde okulun sınıf ve öğretmenler odasını kendimiz boyuyoruz” dedi.

Okulda bulunan öğretmenler odası ve anasınıfını da kendilerinin yaptığını ifade eden müdür Çetinel “okulumuzun anasınıfının tabanları çok eskimişti geçen yıl ana sınıfının laminatlarını yardımcım Nebi beyle birlikte yeniledik ve sınıfı boyadık. Öğretmenler odamız yoktu geçen yaz boşta olan sınıfın birini komple elden geçirerek öğretmeler odası yaptık. İçine mutfak yaptık. Bilgisayar ve televizyon kurduk” dedi.

ÖĞRETMENLİK ÖZVERİ VE SEVGİ DEMEKTİR

Öğretmenliğin özveri ve sevgi isteyen r meslek olduğunun altını çizen müdür Haydar Çetinel ve yardımcısı Nebi Evliya “her meslek sevgi ile yapılır ama öğretmenlikte öğrencine, öğretmeye, mesleğe, okuluna hem de meslektaşlarına derin sevgi duymanız gerek. Biz öğrencilerimizi ve okulumuzu çok seviyoruz. Meslektaşlarımıza sonsuz saygı duyuyoruz. Meslektaşlarımızın iyi güzel ve temiz bir okulda görev yapmasını çocuklarımızın da tertemiz ve her sene yenilenmiş bir okulda sağlıklı ve kaliteli bir eğitim almasını istiyoruz” dediler.