Gerek Hafta için gerek hafta sonu birçok piknikçiye ev sahipliği yapan Ahmetçik mesire alanı, piknik bitiminde çöplüğe dönüyor. Müsellim barajına da atılan çöpler, hoş olmayan görüntüler ortaya çıkarıyor. Gerek vatandaşlar tarafından, gerekse belediye ekipleri tarafından temizlenmeyi bekleyen piknik alanı içler acısı hale dönüştü.

Baharın gelmesiyle hafta sonunu değerlendirmek isteyen aile ve vatandaşların uğrak yeri olan Ahmetçik Mesireliği piknik sonrası ortalıkta bırakılan çöpler nedeniyle çöplüğe döndü. Poşetlerde yerlerde bırakılan çöplerin hayvanlar tarafından dağıtılmasıyla daha da artan kirlilik için vatandaşlar mesire alanında daha sıkı denetim ve kontrol istiyor.

Piknik sonrası mesireliğin bakımsızlıktan adeta perişan durumda olduğunu dile getiren piknikçiler, “Çivril’in en güzel mesire alanı burası diyebiliriz. Piknik yapmak için geldiğimizde oldukça çirkin bir manzarayla karşılaştık. Daha önce gelip piknik yapanlar çöplerini etrafa atmış bazıları da çöplerini yerde poşetlerin içinde bırakmış hayvanlarda bu poşetleri parçalamış Bu kadar güzel bir mesire alanının bakımı ve temizliğini kimler yapıyorsa bir an önce buraya el atsın. Yazıktır, böylesine güzel bir mesire alanının bu şekilde olması ayıptır” diyerek serzenişte bulundular.

Yaz aylarında vatandaşların dinlenme mekânı haline gelen Ahmetçik mesire alanı, özellikle hafta sonları onlarca aileye ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber