2007 - 2011 yılları arasında Çivril’de görev yapan, Beyşehir Kaymakamlığı görevi sırasında FETÖ / PDY soruşturması kapsamında ihraç edilen Muzaffer Başıbüyük’ün ismi caddeden kaldırıldı.
 
Aralık ayı Meclis toplantısının 2. Birleşimi 1. oturumunda alınan karar ile Irgıllı mahallesinde bulunan üç caddenin ismi değişti. Daha önce Çivril’de görev yapan Kaymakamlardan Mustafa Kılıç ve Orhan Burhan’ın isimleri de verilmiş oldukları caddelerden kaldırıldı. Çivril’den geçen yıl ayrılan ve Hendek Kaymakamı olarak görevine devam eden Orhan Burhan’ın isminin değiştirilmemesi yönünde CHP’li meclis üyeleri şerh düştüler.
 
Alınan karar ile Muzaffer Başıbüyük ismi yerine Ömer Halisdemir, Kaymakam Mustafa Kılıç yerine Kocatepe, Kaymakam Orhan Burhan yerine de Fethi Sekin ismi verildi.
 
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında önce açığa alınan ve tutuklanan sonra da meslekten ihraç edilen Kaymakam Muzaffer Başıbüyük isminin darbe girişiminin üzerinden yaklaşık iki yıl geçmesine rağmen Irgıllı’da caddede kullanılmasına mahalle halkı tepki göstermişti.

Kaynak: Yeşil çivril gazetesi