100 yataklı modern Çivril Devlet Hastanesi yine binasına taşındı. İçerisinde acil servisi, ameliyathanesi, 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 15 diyaliz cihazı ve görüntüleme cihazları bulunan hastane Çivril ve bölge halkına kesintisiz sağlık hizmeti verecek.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk Tıbbi Hizmetler Başkanı İbrahim Ekiz ve Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun ile birlikte Çivril Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep’in de bulunduğu ziyarette hastalarla sohbet eden Öztürk,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve yeni hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Denizli Sağlıkta Altın Çağını Yaşıyor

Berna Öztürk yaptığı açıklamada Acıpayam ve Tavas’dan sonra Denizli’nin üçüncü büyük ilçesinde de yeni hastanenin faaliyete geçtiğini, Çivril Devlet Hastanesi’nin Çivril ve çevresi olmak üzere yaklaşık 90 bin nüfusa sağlık dağıtacağını söyledi. Öztürk “Birlik olarak ilçe hastanelerimizin kalitesini arttırarak merkezde yürütülen sağlık hizmetinin aynı şekilde ilçe hastanelerde yürütülmesi için çalışıyoruz. Acıpayam ve Tavas’da yapılan modern hastanelerimiz ile birlikte sunulan sağlık hizmetini en üst seviyelere çıkardık. Şimdi de Çivril’de hastane inşaatının tamamlanması ve hastanemizin yeni binasına taşınmasıyla birlikte bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız modern binada son teknolojik tıbbi cihazlarla sağlık hizmetlerinden faydalanacak. Hastanemizin genel özelliklerine bakacak olursak ameliyathane, doğumhane, diş poliklinikleri, evde sağlık birimi, acil servis,  yoğun bakım, fizik tedavi ünitesi, röntgen, ultrason, mamografi, tomografi gibi görüntüleme cihazları bulunuyor.  Yani hastalarımız şehir merkezine gelmeden ilçe hastanemizde muayenesini yaptıracak, ameliyatını olacak. Ben buradan her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen ve modern hastaneleri bizlere kazandıran başta Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ve Bakanlık Bürokratlarımıza ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye Denizli adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca hastanenin taşınma süreci boyunca da fedakârca çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz hayırlı olsun” dedi.