HABERDENİZLİ.COM

Denizli kamuoyu, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın basınla paylaştığı Ak Partili Belediyelere kesilmiş faturaları konuşmaya devam ediyor. Konuyla ilgili Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda basın mensuplarının karşısına çıkan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Belediye Başkanlığı tarafından Ankara'da milletvekillerine belediye hesabından yemek yedirildiği iddiasının mesnetsiz ve gerçek dışı olduğunu belirtti. 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "İddia edilen 25 Temmuz 2018 tarihli faturanın önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve personelinin yediği yemek olduğu anlaşılmıştır. Dolayısıyla milletvekillerinin isimlerini oraya yazan memurla ilgili ön inceleme devam ediyor. CHP'li vekil Sancar, bir hafta önce milletvekillerinin yediği yemek faturası deyip bir hafta sonra yine basının karşısına geçip milletvekilleri yememiş belediye personeli yemiş demesi. Hiçbir araştırma yapmadan basının önüne geçtiğinin kanıtıdır." dedi. 

niyazi vural

Faturaların bizdeki nüshalarında yazılan, 'Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök akşam yemeği' ibaresinin faturanın dip koçanın da yazmadığını açıklayan Başkan Vural, "Harcama yetkilisi memur her iki yemeğin milletvekilleri tarafından yenilmediğini beyan etmiş bulunmaktadır. Bahse konu faturalar ile aynı tarihte belediye personelinin yapmış olduğu sosyal medya paylaşımlarından da yemeğin belediye personelince yenildiği açıkça görülmektedir. Milletvekili Sancar da sosyal medya paylaşımından haberdar olup ekran çıktısını basına göstermiştir. 
Basit bir incelemeyle dahi anlaşılabilecek bu durum CHP'li vekil tarafından incelenmeden siyasi rant elde etmek maksadıyla kullanılmıştır. Milletvekillerimiz asılsız şekilde suçlanmış ve zan altında bırakılmıştır." 

Vural, bu işlemi yapan memur hakkında ön incelemenin başlatılmış olduğunu, sonuna kadar bu işin arkasında olacağını belirtti.

niyazi vural

niyazi vuralniyazi vuralniyazi vuralniyazi vural