Güven mesajında, “Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne ülke genelinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamakta, üstlendiği bu zor ve hassas görevi, halkımızdan aldığı güçle, kararlı bir şekilde devam ettirme görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Milli birliğimizin, demokrasimizin ve bilhassa iç güvenliğimizin bekasını sağlayan en önemli unsurlardan olan Emniyet Teşkilatımızın çağdaş ülkelerin güvenlik kuvvetlerinden geri kalmadan, teknolojinin tüm imkânlarından yararlanarak geliştiğini ve ilerlediğini görmek, mutluluk ve güven vermektedir.

Emniyet teşkilatımız sahip olduğu donanımla, şartların zorluklarına bakmaksızın 24 saat boyunca halkımızın sevgisi, güveni ve desteğini alarak kesintisiz hizmet vermekte ve bu görevini, layıkıyla yerine getirmektedir.

Halkımızın emniyet ve asayişi,  huzur ve güveni,   dirlik ve düzenliği için polisimiz bugüne kadar, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiş ve bundan sonra da etmeye devam edecektir.

Güvenliğimiz için canla başla mücadele eden ve görevini başarıyla yerine getiren  teşkilat mensuplarına toplumun huzuru için gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çivril'i bir huzur ilçesi olmasında, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve azimle yerine getiren tüm emniyet personelinin bu anlamlı gününü kutlar, şehit olan polislerimize Allah´tan rahmet dileyerek, gazi olanlarımıza da minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Emekli ve görevdeki  tüm polislerimiz ile ailelerine de  sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”