HABERDENİZLİ.COM

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’in makam odasında düzenlenen basın açıklamasında bazı meclis üyelerinin basın mensuplarını, yaptıkları haberlerden dolayı suçlaması basın toplantısının yarım kalmasına neden oldu.
 
Çivril’de yayın yapan Çivrilin Sesi Gazetesi, Çivril 30 Ağustos Gazetesi, Genç Çivril Gazetesi ve Yeşil Çivril Gazetesinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda Ak Partili Belediye meclis üyesi Ramazan Bayram’ın yapılan haberin tekzip edilmesini istiyoruz çıkışı sonrası gazeteciler basın açıklamasını terk etti.

Gazetecilerin konuyu araştırmaktan çok kışkırtıcılık yaptığını belirten Ramazan Bayram “elinizde belge varsa getirin gösterin. Ayrıca yaptığınız haberi de hemen tekzip edin. Biz büyükşehir belediyesine devredilmeden öne bütün hesaplarımız incelendi. Zaten bir hata olsa devire müsaade edilmezdi. Bu konuyla ilgili varsa belgeniz getirin” dedi.
 
Ramazan Bayram’ın çıkışından sonra Belediye başkan yardımcısı Salim Altuntaşoğlu’nun da basın mensuplarına yüksek perdeden konuşması üzerine basın mensupları açıklamayı terk etti.
 
Çivril Belediye başkan yardımcısı Salim Altuntaşoğlu’nun Irgıllı Belediye başkanlığı döneminde aldığı parke taşları fahiş fiyata Irgılla’ya taşıtmasının ‘Çivrilin Sesi’ gazetesinde yayınlanan haberle ilgili olarak düzenlenen basın toplantısına bazı Ak parti Belediye meclis üyeleri ile İlçe Başkanı Mehmet Celep’te katıldı.