HABERDENİZLİ.COM

Millet İttifakı'nın İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim koordinasyon merkezini açtı. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, ittifakın ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen açılışta coşku üst seviyedeydi.

ALANA “BAŞKAN” GİBİ GİRDİ
Alana geldiği andan itibaren vatandaşların coşku ile karşıladı Bahtiyar, yaptığı konuşmada Denizli'de değişim talebinin her sokakta hissedildiğine değinerek "Üreten Denizli Modeli ile bu değişimi 1 Nisan sabahı başlatacağız. Bu rüzgarın önünde duramayanlar bize iftira atarak karalamaya çalışıyor. Böyle bir yol izlemelerinin sebebi çaresizlikleri. Onlar da değişim talebinin farkındalar" dedi.

HERKESİN İNANCI TAM
Açılışta İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı birer konuşma yaparak, yerel seçimde kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

“HEM KIRSALDA HEM MERKEZDE DENİZLİ KAZANACAK”
Alkışlar arasında söz alan Ümit Bahtiyar "Denizli'yi karış karış geziyoruz. Onların oy deposu olarak gördükleri kırsal mahallelerimizde vatandaşlar artık bıkmış durumda. Yollara taş döşeyerek hizmet yaptıklarını zannediyorlar. Üretim yoksa, huzur olmaz. Üreten Denizli Modeli ile hem kırsalda hem merkezde Denizli kazanacak" dedi.

3 TEMEL ÜRETİM MERKEZİ
Sanayi, tarım ve turizm Denizli için üç temel üretim ayağıdır diyen Ümit Bahtiyar "Denizli'yi bu üç üretim noktasında cazibe merkezi haline getirecek projeler ile yola çıktık. Yapılabilecek ve vatandaşların yüzünü güldürecek projeler ile geliyoruz. Denizli’de sanayi, tarım ve turizmin desteğe ihtiyacı var. Projelerimiz ile bu desteği sağlayacağız. Denizli’yi üretimde bir merkez haline getireceğiz" dedi. 

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi dualarla açıldı. Vatandaşlar açılışın ardından dakikalarca Ümit Bahtiyar ve Millet İttifakı'nın adayları ile fotoğraf çektirerek, destek sözü verdiler.