Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Avukat Şeniz Doğan, seçim gezileri kapsamında Çınar Lions Kulübü ve Denizli Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren her iki sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, Şeniz Doğan’ın projelerine de destek vereceklerini dile getirdiler. 

ÇINAR LİONS KULÜBÜ’NDEN TAM DESTEK

Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte Çınar Lions Kulübü’nü ziyaret eden Şeniz Doğan, Bölge Başkanı Siren Yıldırım, Kulüp Başkanı Burcu İlksöz ve kulüp üyeleri ile bir araya geldi. Kulüp çalışmaları hakkında bilgi alan Şeniz Doğan “Bulunduğu toplumun gereksinimlerine uygun olarak, kendilerinden daha az şanslı olanların yaşamlarını iyileştiren projelere imza atan Çınar Lions Kulübü yönetici ve üyeleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizlere kendimizi ifade etme olanağı tanıyan ve görüşleri ile güç veren başta Bölge Başkanı Sayın Siren Yıldırım ve Kulüp Başkanı Sayın Burcu İlksöz olmak üzere, tüm kulüp üyelerine teşekkür ederim” dedi. 

Çınar Lions Kulübü şeniz doğan

Kulüp temsilcileri ise Doğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Merkezefendi’de bir değişim olması gerektiğini düşünüyoruz. Şeniz Doğan’a inanıyoruz ve güveniyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyor ve destek olacağımıza söz veriyoruz” dediler. Şeniz Doğan, projelerini anlattığı ve fikir alışverişinde bulunduğu ziyaretin ardından Denizli Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na geçti. 

“BETONA YATIRIMDAN VAZGEÇİLMELİ”

Denizli Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası şeniz doğan
Denizli Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Himmet Yavaş ve oda temsilcileri ile bir araya gelen Şeniz Doğan, burada çalışmalarını anlatırken, oda yönetimine kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Denizli SMMMO Başkanı Himmet Yavaş ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bizlerin yerel yöneticilere iki temel önerimiz var. Öncelikle belediyeler bina yapmaktan vazgeçip, insan odaklı işler yapmalı. Belediyeleri görevi bina yapmak değildir. Vatandaşa dokunan projeler öncelikli olmalıdır. İkinci önerimiz ise mesleğimiz ile ilgili. Para yönetiminin olduğu her noktada olduğu gibi belediyelerde de muhakkak bir meslektaşımız bulunmalıdır. Vatandaşın parasının doğru kullanılması için bu çok önemli”  dedi. 

TEK BİR KURUŞU HEBA ETMEM

Şeniz Doğan da insan odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini, betona değil insana yatırım yapacaklarını belirterek “Her işi erbabına bırakmak gerekir. Bütçe yönetimi noktasında aranızdan gelen arkadaşlarımız ile hareket ederek, tek bir kuruşun dahi heba olmamasına hassasiyet göstereceğiz” dedi. 

“MİNİBÜSÇÜLERİN DERDİNE DERMAN OLACAĞIZ”


1200 Evler Minibüs Durağı'nda minibüsçüler ile bir araya gelen Şeniz Doğan, burada dinledi. Kendi yönetimi sürecinde sorunlarının çözüme kavuşacağını söyleyen Doğan” Minibüsçülerimizin dertlerini, sorunlarını dinledik. Başkan Serhat Sığmalı'nın nezdinde bizleri en güzel şekilde ağırlayan tüm şoför kardeşlerime teşekkür ederim. Bizim belediyeciliğimizde, minibüsçü esnafının çözümsüz sorunu kalmayacak. Kendileri ile bir araya gelerek, vatandaşımızı da mağdur etmeden ortaya koyacağımız çözümler sayesinde herkesin yüzü gülecek” dedi.