HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Eskihisar Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Eskihisarlılar, uzun yıllardır kendilerine hizmet gelmediğini ve 18. maddenin yanlış uygulanması nedeni ile mağdur olduklarını söylediler. Mahalle halkına, sorunlarının çözüleceği konusunda söz veren Şeniz Doğan “Eskihisar ve diğer kırsal mahallelerimizin sorunlarını çözecek, her derde derman olacak projeler ile geliyoruz” dedi.

“İLK İŞİMİZ 18. MADDE MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK OLACAK”
Vatandaşlar, Eskihisar Mahallesi’nde kapı kapı dolaşarak sorunlarını dinleyen Şeniz Doğan’a “En büyük sorunumuz 18. maddenin yanlış uygulanmış olması. Bu yanlıştan dönülmesini ve mağduriyetimizin giderilmesini büyük umutlarla bekliyoruz. Talebimizi defalarca kez iletmemize rağmen bu güne kadar hep kulak ardı edildi” diyerek, bir an önce çözüm beklediklerini belirttiler. 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Şeniz Doğan , “Belediye meclis üyesi olduğum dönemde arkadaşlarımız ile mahallenin sorununun çözülmesi için çok çaba harcadık. Ancak mevcut yönetim yapmamak için direndi. 2019 yılında Denizli’nin merkezinde bu sorunun konuşuluyor olması büyük bir utançtır. Göreve geldiğimizde ilk işimiz bu sorunu çözmek olacak. Ortaya çıkan mağduriyetleri de gidererek sorununuzu çözeceğiz” sözleri ile Eskihisarlıların yüzünü güldüreceğini müjdeledi.

SEMT POLİKLİNİĞİ SÖZÜ 

Eskihisar ve çevresinde sağlık hizmetlerine ulaşım ile ilgili büyük sorunlar yaşandığını da söyleyen vatandaşlar bu konuda bir çözüm bulunmasını talep etti. Özellikle akşam ve gece saatlerinde hastalarını götürecek bir merkez bulamamaktan yakınan vatandaşlar, semt polikliniği yapılmasını istedi. Vatandaşın taleplerini dinleyen Doğan “Eskihisar, Sevindik ve Sümer’de yaşanan ortak soruna çözüm olacak semt polikliniği projemiz hazır. Bu projeyi göreve geldikten sonra en kısa sürede hayata geçireceğiz. 24 saat hizmet alabileceğiniz bir anlayışla yapılacak poliklinik sayesinde artık uzun yollar gitmek zorunda kalmayacaksınız” dedi.

ESKİHİSAR HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK

Vatandaşların anlattığı şikayetlerin, bölgenin uzun yıllardır göz ardı edilmiş olmasından kaynaklandığını söyleyen Şeniz Doğan “Önceliğimiz, bu bölgelere yatırım yapmak olacak. Maalesef Eskihisar hep göz ardı edilen, yatırım gelmeyen bir mahallemiz. İlçemizin diğer mahallelerine sunulan imkânların tamamı bu mahallemize de gelecek. Ayrıca, kırsal üretim projelerimiz ile mahallemizde tarım ve hayvancılığı kontrollü bir hale getireceğiz. Eskihisar, üreten ve yüzü gülen vatandaşlarımızın olduğu bir mahalle olacak” ifadelerini kullandı.