HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçime sayılı günler kala ilçenin bir ucundan diğerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle projelerini anlatıyor ve vatandaşlardan destek istiyor.  Gittiği her yerde görülmemiş bir ilgiyle karşılanan Doğan için o anları ölümsüzleştirmeye çalışan vatandaşlar adeta birbirleriyle yarışıyor.

SELFİE ÇILGINLIĞI
Projelerini anlatarak vatandaşlardan destek isteyen Doğan, seçmenlerden gelen istekleri de geri çevirmiyor. Sorun ve sıkıntıları sık sık not alan Doğan’a en çok gelen taleplerin başında ise selfie yapma isteği yer alıyor. Doğan neredeyse tüm programlarında etkinliğe harcadığı zamana yakın bir süreyi de vatandaşlar ile anı fotoğrafı çektirmeye harcıyor.

ENERJİNİN KAYNAĞI BU SEVGİ
 Vatandaşların zaman zaman programları dahi aksatan ilgisi karşısında duygusunu gizleyemeyen Doğan, bu ilgiyi “Merkezefendili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bana ve ekibime gerçekten çok yoğun bir ilgi var. Merkezefendi’ye hizmet için çıktığımız yolda bu kadar yoğun ilgi ile karşılanmak büyük bir gurur kaynağı. Bu gurur herkese nasip olmaz. Sahadaki arkadaşlarımın ve benim enerji kaynağım bu sevgi ve bu ilgi. Gerçekten hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de onların bu ilgisini ve emeklerini boşa çıkarmayacağım” sözleriyle yorumluyor. 

AYNI GÜÇLÜ BAĞI KORUMAK İSTİYORUM
Merkezefendi’nin kararını verdiğini söyleyen Doğan, her yaş grubu ve siyasi görüşten Merkezefendilinin kelimenin tam anlamıyla kendisini bağrına bastığını vurguluyor. Önceki gün verdiği röportajda “Bu gurur ve mutluluk herkese nasip olmaz” diye konuşan Doğan, 5 yıl boyunca hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan aynı güçlü bağı korumak istediğinin de altını çiziyor.