HABERDENİZLİ.COM

Bütün çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, "Sizler bizim geleceğimize yön verecek nesillersiniz. Sizlere yatırım, yaşama yatırım olacaktır" diyerek çocuklara yönelik projelerini anlattı.

NEŞELİ BİLİM ATÖLYELERİ İLE GELECEĞE HAZIRLANIYORUZ
Bilim atölyeleri, robotik kodlama ve etüt merkezleri ile çocukları bilimin renkli dünyası ile tanıştıracaklarını söyleyen CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı çocuklara; "Sizleri günümüz teknoloji dünyası ile tanıştırarak geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. Doğal güzellikleri, bereketli toprakları ve iş gücü ile adını duyuran Pamukkalemizin, çocuklarımızın başarıları ile de nam salmasını istiyoruz. Çocuklarımızın güvenli ortamlarda, neşe içinde bilim ile tanışması amacıyla 'Neşeli Bilim Atölyeleri' projemizi hayata geçireceğiz. Çocukluk anılarınızın en güzellerini yaşayacağınız bu atölyelerde yer almak istiyor musunuz?" diye sordu.

Çocuklar da hep birlikte "Evet" yanıtını verdi. "Teşekkür ederiz Başkan Amca" diyen çocuklar Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.