HABERDENİZLİ.COM

31 Mart yerel seçimin ardından Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde Millet İttifakı kazandı. CHP'li Şeniz Doğan Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Toplantıya; CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan katıldı.

Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, "Chp olarak seçim döneminde çok ve farklı çalıştık. Özellikle kırsal kesimde sabahdan geceye kadar teker teker evler gezildi. Daha önce hiç denenmemiş seçim çalışmaları gerçekleştirildi. Hiç bir sıkıntı yaşamadan hiç bir hata yapmadan 31 Mart'a kadar seçim çalışmamızı gerçekleştirdik. Sandık görevlilerinin güzel bir şekilde gorevini yapmasıda büyük bir ölçüde başarıdır. Şuan için bizim kendi sistemimize ıslak imzalı tutanakları girdiğimize göre, diğer aday ile aramızda 13 bin 500 oy farki var. Başarının sırrının belediye başkan adayı ile ilçe başkanının uyumu çok iyi olmalı. Ortak akılla ilerledik. Güler yüz ve anlayışını Merkezefendililere yansıttı" dedi.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, "Seçim dönemimiz birlikte ve uyumlu gerçekleştirildi. Başkanıma başarılar diliyorum. Örgütlerimiz birlikte çalıştı istenilen sonuç elde edildi. Kazanacağımıza kalbimizle inandık ve başardık" ifadelerini kullandı.

Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan, "31 Mart'a gelinceye kadar bugünlere geldik. Millet İttifakı'yla çıktığımız yolda çalışmalarda ahenkli ve uyumlu çalışma gerçekleştirdik. Şeniz Başkan ben varım diyerek yola devam etmesi Merkezefendi'de yeni bir başlanğıca imzasını attı" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, "2 yıldır Merkezefendi Belediye Başkanılığı için çatışmalarım vardı. Benimle bu yolda yürüyen Tolga Varlıker'e çok teşekkür ediyorum. Millet ittifakı Merkezefendi'de çok güzel bir şekilde teşhis edildi. Bana bütün yönetim sahip çıktı. Sahada büyüyerek çalıştık. Çalışmaktan hiç yorulmadım güzel tepki görünce daha çok çalıştım. Merkezefendi'de güzel projeler yapacağız bu şehri bu kenti bu ilçeyi ortak akılla yönetmek istiyoruz. Bana oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Merkezefendililere çok teşekkür ediyorum" dedi.