HABERDENİZLİ.COM
İYİ Parti'nin Pamukkale ve Buldan'ın ardından Merkezefendi tavrı netleşti. Parti, Merkezefendi’de CHP adayı Şeniz Doğan'ı destekleme kararı aldı.

Denizli'de yaklaşan yerel seçim öncesi CHP ve İYİ Parti arasında derin çatlağa neden olan Pamukkale ve Merkezefendi ilçeleriyle ilgili İYi Parti'nin tavrı netleşti.

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarının karşısına geçen İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Pamukkale ve Buldan'da aday çıkarma kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk, Pamukkale'de Hasan Akgün Buldan'da ise Temel Başbuğ ile yola çıkma kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk, Merkezefendi için ise yapılan görüşmeler sonrası aday çıkarmama kararı aldıklarını söyledi. Öztürk, "Merkezefendi’de Şeniz Doğan Hanım çok çok önde olduğu için aday çıkarmıyoruz. Şeniz hanım desteklenecek" dedi.

PAMUKKALE’DE FEDAKARLIK BEKLİYORUZ

Pamukkale ile ilgili de konuşan Öztürk, “Pamukkale adayımız İl Başkanımız Hasan Akgün’dür. Başından bu yana Pamukkale ile ilgili tasarruflarımızı taraf olarak ilettik. Merkezefendi’de aday çıkarmadık. Aynı hassasiyeti CHP’den de bekliyoruz” dedi.