İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan’ında hazır bulunduğu katılım töreninde partililere kısa bir konuşma yapan Ünal Karaosmanoğlu “bilgi birikim ve deneyimlerimi CHP’de daha iyi değerlendireceğimi düşündüğüm için CHP’ye katıldım” dedi.
Parti üyeliği sonrası gazetemize kısa bir açıklama yaparak, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine her zamankinden daha çok sahip çıkılması gerektiğine inandığını belirten Karaosmanoğlu “bugün geldiğimiz noktada CHP, Atatürk ve Cumhuriyetin kazandırdığı değerlere sahip çıkmamızda ortak buluşma noktamız. Bende, bizi biz yapan bu değerlere sahip çıkmak ve savunmak için Cumhuriyet Halk Partisine katıldım” dedi. CHP’de siyaset yapmasını Çivril’in önde gelen iş adamları bürokratlarının da desteklediğinin altını çizen Ünal Karaosmanoğlu “emekli olduktan sonra vatanıma ve doğduğum topraklara hizmet etmek istedim. Çivril’de önde gelen işadamları ve bürokratlar ile yaptığım görüşmelerde CHP saflarında siyaset yaparak hizmet etmem gerektiği kanısına vardık. CHP ilçe yönetiminden gelen teklif ile de Cumhuriyet Halk partisine katılmaya karar verdim” dedi.

SİYASETTEKİ KONUMUMU SEÇMENLERİN BEKLENTİLERİ BELİRLEYECEK

Siyasi olarak şu anda herhangi bir makama aday olmadığını belirten Karaosmanoğlu paşa “siyasete girerken şu olacağım bu olacağım düşüncesi içinde değildim. Amacım memleketime hizmet etmek. Hizmet ederken benim nerede ne olacağıma seçmen ve Çivril halkının beklentileri ve yönlendirmeleri karar verecek” dedi.
Parti binasında düzenlenen tören ile CHP saflarına katılan Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu’nun rozetini CHP il başkanı Teoman Sancar taktı.