HABERDENİZLİ.COM

Farklı partilerin adayları arasında yaşanan olumsuzluklar 'Nasıl birleştirici güç olacaklar?' sorularını gündeme getirirken; siyasette özlenen diyaloglar CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı ve Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel arasında yaşandı.

Yolda karşılaşan iki aday bol kahkahalı bir sohbete imza atarken demokrasinin en güzel örneğini yaşattı.

KAHKAHALAR DİKKAT ÇEKTİ
Pamukkale bölgesini karış karış gezerek saha çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, ziyaretleri sırasında Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel ile karşılaştı.

Karşılaşma yoldaki vatandaşlar tarafından da merakla izlenirken; iki aday keyifli bir sohbete imza attı. Siyasi nezaketin öne çıktığı karşılaşmada Divarcı ve Demirel'in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

DEMOKRASİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI
İki farklı parti adaylarının karşılaşması beklenilenin aksine keyif dolu bir sohbete tanıklık etti. Vatandaşın da şaşkınlıkla izlediği sohbetin ardından CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı olması gereken siyaset anlayışının bu olduğunu vurgulayarak; "Ülkemizde gerçek anlamda bir demokrasi ve şeffaf yönetim anlayışını savunuyorsak; önce bunu bizler, siyasetçiler başarmalıyız. Seçimler kırgınlık küskünlük değil; bütün kesimlerle birlik olma, birleştirici olmak demektir. Aksi taktirde yalnızca bir kesimin başkanı olursunuz. Ancak bizler her kesimi kucaklayan bir belediyecilik anlayışı ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Yerel seçim sürecinde çalışmalarına devam eden Süleyman Demirel arkadaşıma da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Divarcı'nın açıklaması çevredekilerin tam desteği ile karşılandı.

Karşılaşmanın ardından Divarcı ve Demirel birbirine başarılar dileyerek; ziyaretlerine devam ettiler.