CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Mustafa Armağan’ın dergisi “Derin Tarih”in kamu kurumlarındaki ve TBMM'deki aboneliklerinin bitirilmesini önerdi. Milletvekili Arslan, soru önergelerinde, "Laik Cumhuriyetimizin kazanımlarıyla, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün özel yaşamı, askeri dehası, siyasi görüşleri, ilke ve devrimleriyle açıkça kavgalı olan, bu ifadelerini iftiralara varan boyutta geçtiğimiz günlerde TV Net ekranlarında da gösteren yazar Mustafa Armağan’ın genel yayın yönetmenliğinde çıkarılan “Derin Tarih” dergisi, düşünce ve ifade özgürlüğünün sınırlarının çok ötesinde bir yayın çizgisiyle Cumhuriyetimize, Kurtuluş Savaşı kadrolarına, Mustafa Kemal Atatürk’e iftira ve hakaretlerde bulunmaktadır." ifadesini kullandı.

Arslan, kamudaki "Derin Tarih" dergisi aboneliklerinin bitirilmesini önerirken, dergiye Başbakanlık ödeneği ya da kamu kurumları bütçelerinden ne kadar para aktarıldığını sordu.

Milletvekili Arslan, yazılı basın açıklamasında “Nurcular FETÖ’nün boşalttığı kadrolara yerleştiriliyor, onlardan biri de çıkmış Atamıza ve Zübeyde Annemize hakaret ediyor. Bunların iftiraları asla münferit hadise değildir. Bunların adamları devlette kadroları paylaşırken, havuz medyasında yazıları ve sözleri dolaşırken iktidarın sesi çıkmıyor. Referandumda ‘hayır’ demezseniz rejim değişecek’ dediğimizde bize karşı çıkanlar şimdi Atatürk’e hakaret edildiğini, Atatürk adının silinmek istendiğini  görmüyor mu?” ifadesini kullandı.