HABERDENİZLİ.COM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız her kuşaktan insanımıza kutlu olsun. Bugün, üzerine titrediğimiz ulusal egemenliğin, milletin kaderini yine milletin azim ve kararlılığının kurtardığı TBMM’nin doğum günüdür.

Saray heveslilerinin 98 yıl sonra yine tek adam eline bırakmaya çalıştığı haklarımızı korumak, adaleti, hukukun üstünlüğünü, laikliği ve demokrasiyi yeniden kazanmak için 23 Nisan milattır.

Millet, karamsarlığa karşı umudu, ezilmişliğe karşı cesareti Millet Meclisi sayesinde büyüttü. Şimdi cesareti toplamanın, 98 yıl önce dualarla açılan Meclisin hiç kimseyle paylaşmadığı yetkilerini yeniden kazanmanın, ulusal beraberliği yeniden tatmanın tam zamanıdır bugün.

Bu milletin egemenliğini meclisten alıp tek adama vermek isteyen partiye ve anlayışa 24 Haziran’da gerekli ders verilmelidir.

Tarihimizin en kritik seçimlerinden önce 23 Nisan ve 19 Mayıs bizi biz yapan değerleri gururla hatırlamanın, bu değerleri yarınlara taşımanın en önemli vesilesidir.

Dünya çocuklarına ve Türk Ulusu’na bugünü armağan eden Ulu Önder, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü,arkadaşı İsmet İnönü’yü ve silah arkadaşlarını sevgiyle,saygı ve minnetle anıyorum,ruhları şad olsun.