HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de CHP’den Büyüğkşehir Belediyesi için aday adaylığını açıklayan iş adamı Yılmaz İçen, adaylığın açıklanmasını beklemeden mahalle gezilerine başladı.

Geçtiğimiz günlerce düzenlediği basın toplantısında aday gösterilmemesi durumunda dahi genel merkezin gösterdiği aday madden ve manen destek olacağını açıklayan İçen, gittiği mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı.

İçen’in gezilerinde; üretim, işsizlik, tarım, spor, turizm şeffaf belediyecilik gibi konulara vurgu yaptı.

GENÇLERİN İŞSİZLİK SORUNU ÇÖZÜLECEK
 Denizli’deki gençlerin yaşadığı işsizlik soruna çözümler üreteceklerini aktaran İçen, “Gençlerimizin işsizlik sorunu çözülecek. daha güzel ve daha özgür ortamlarda mutlu bir gençliğimiz olacaktır. Her turlu amatör ve profesyonel sporcularımıza özel destekler sağlanacaktır. Tüm pazarcı esnaflarımızın sorunları kalıcı çözümlere ulaştırılacaktır. Kadınlarımızın işgücüne daha çok katılmasının onu açılacak ve kreşi olmayan hiç bir mahallemiz kalmayacaktır öğrencilerimiz, belediyemizin imkanlarından faydalanacak. Pamukkale ve Laodikya’ ya ücretsiz girebileceklerdir. ihtiyacı olan mahallelerimize kütüphaneler yapılacaktır gençlerimiz. Fikirlerini özgürce ifade edebileceklerdir geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz gençlerimizin yurtlar yapılarak barınma sorunları ortadan kaldırılacaktır hiç bir gencimiz farklılıklarından dolayı dışlanmayacak. Tam aksine bu farklılıkları zenginliğe dönüştüreceğiz çünkü biz ancak ozgur düşünceleri olan gençlerimizle. Geleceğimizi inşa edebileceğimizin farkındayız. Tüm üreticilerimizin marka olma yolunda. dünya ile buluşmasında destek sağlanacaktır” dedi.

ULAŞIMA İÇEN ÇÖZÜMÜ
Denizli’nin önemli sorununu ulaşım olduğu ifade eden İçen, ulaşımdaki sorunlarının çözüme kavuşturacaklarını söyledi. İçen, “Şehit ve gazi ailelerimize özel statüler uygulanacaktır. Belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerimizin özlük hakları verilecek. Taşeron gibi çağdışı yöntemler bırakılacak. alın teri ve emek, en kutsal değerlerimizden olacaktır. Denizli Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığım onaylandığında. Geleceğimizi inşa edecek daha birçok büyük projemi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Yerel yönetimlerde büyük değişim hareketinin onculuğunu yapacağız ve kentimizi, dünya markası haline getireceğiz. bu başarı hikâyesini hep ’ birlikte yazacağız. tüm projeleri mutlak ortak akılla yapacağız. Belediyecilik anlayışımız öncelikle refah ve mutluluk seviyesinin yükselmesine odaklı olacaktır yapacağımız tüm projelerde halkımızla birlikte hareket edeceğiz. İhaleler şeffaf ve herkesin görebileceği bir biçimde yapılacak. hiçbir vatandaşımızın kafasında soru işareti bırakılmayacaktır” şeklinde konuştu.

DENİZLİ’Yİ AVRUPA’YA AÇACAK
Denizli’deki tüm kaynakların en verimli şekilde kullanılması gerektiğinin altını çizen İçen, projelerini şu şekilde sıraladı; “ilimizdeki tüm kaynaklarımız ve tarım arazilerimiz. katma değeri yüksek ürünlerle donatılacak ve üretimden sonra iki gün içinde de Avrupa pazarına ulaşması sağlanacak kooperatifleri özendirip. daha örgütlü ve daha kaliteli üretimler yaparak. ücra mahallelerimizin yaşantısını daha çağdaş ve daha mutlu bir hale getireceğiz. Çal’ın ve güneyin şarabı, Honaz’ın kirazı,  Buldan’ın üzümü ve bunun gibi birçok ürünümüzün dünya markaları arasına girmesini sağlayacağız.

Odalarımız. Üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte koordineli bir şekilde. Dünyadaki gelişmeleri adım adım takip edeceğiz. Dünya turizminde en önemli merkezlerden olan ilimiz. hak ettiği yere mutlaka ulaştırılacaktır. Yıllık 10 milyon turist. Mutlak hedefimizdir bununla birlikte ilimizin refah seviyesi hızlı bir şekilde yükselecektir işsizliğe ve yoksulluğa derman olacaktır esnafımız. Ruhsatını tek bir merkezden aynı gün içinde alacak esnafımızın sorunları ile ilgili özel bir birim kurulacaktır imara açacağımız bölgelerin önce altyapı çalışmalarını bitireceğiz alt ve üst yapı çalışmalarımızı. Halkımızı rahatsız etmeden en hızlı ve en kısa zamanda bitireceğiz. Hiçbir vatandaşımızı. çağ dışı olan tozlu ve çamurlu yolları kullanmak zorunda bırakmayacağız. Engelli ve yaşlılarımızın hayat standartları en yüksek seviyeye çıkarılacaktır yaşayan tüm hayvanlarımız doğal ortamlarında korunacaktır bizim yönetimimizde hiç kimse, yersiz. Yurtsuz ve kimsesiz kalmayacaktır.”