CHP Denizli İl Başkanlığı 35. Olağan Kongresi tamamlandı. 3 CHP üyesinin adaylığını açıkladığı seçimlerde kongre öncesi Hakan Kılınç adaylıktan çekildiğini açıkladı. 578 delegenin oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu ile Teoman Sancar yarıştı. Yapılan oylama sonucu Teoman Sancar oyların 319’unu alarak il başkanı seçilirken, Çavuşoğlu ise 257 oy alabildi.
CHP’de çok önemli bir göreve geldiğinin bilincinde olduğunu belirten CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, "Demokrasinin bilincinde olan bir partinin neferlerinin verdiği oyların ardından seçimleri kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu andan itibaren sokak sokak, kapı kapı partimizi insanlara nasıl daha iyi anlatırız bunun derdinde olacağız. Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim" dedi.
Teoman Sancar’ın yönetimi şu isimlerden oluştu: "Hasan Alkan, Alim Aslan, Tuncay Bacaksız, Musa Bingöl, Berna Bozkurt, Musa Coşkun, Ümmü Çizmeci, Zekayi Demiray, Emrah Cihan Deniz, Faik Genç, Tevfik Ger, Gülşen Güngör, Firdevs Kandemir, Tevfik Kendirli, Özdilek Koçoğlu, İsmail Sarıkaya, Huriye Peker Şimşek,Yusuf Tonka, Erdoğan Yalçın Tugay."