25 binlik konut hamlesi ile vatandaşların kandırılmaya çalışıldığını ifade eden CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, zaman geçmesine rağmen o konutlardan hala bir ses çıkmadığı, üstüne üslük 18 bin 232 konut sözü daha verildiğini sözlerine ekledi.

Vatandaşın bu tarz vaatlere karnının tok olduğunu anlatan Basmacı, "Siz sözlerini unutanlardan değilseniz önce dar gelirli vatandaşların umut bağladığı, belki de sırf bu yüzden sandığa giderek AKP'ye oy atan vatandaşların haklarını teslim edin, sonra diğer konut hamlesine başlayın. O konutlarla ilgili bir gelişme olmadan sırf o günkü gibi oy uğruna bir daha konut hamlesi başlatmanız vatandaşları düşündürmüyor, aksine güldürüyordur" dedi.

SİZ ÖNCE SÖZÜNÜZÜ YERİNE GETİRİN

AKP'nin nereden umut besleyeceklerini bilemez duruma geldiğini savunan Basmacı, "25 binlik konut sözünü unutup yeni bir söz daha vermek akla ve mantığa aykırıdır. 25 bin konuta umut bağlayan vatandaş adına diyorum ki, siz önce sözünüzü yerine getirin 3 yılda bir arpa boyu yol alamadığınız, suni açıklamalarla pembe boncuk dağıttığınız 25 binlik konutları yapın, tamamlayın sonra diğer hamlelere geçin. Vatandaşların artık karnı böyle vaatlere tok bu böyle biline" derdi.