CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Fransa’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmaların ardından yurda dönerek referanduma ilişkin çalışmalarını hızlandırdı. İlçe ve mahallelere çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Basmacı, burada özellikle bayanlara seslenerek “Bizlerin gerek parlamenter sistemi savunması ve gerekse de tek adam düzenine karşı çıkması boş değildir. Ne siyasi geleceğimizi düşünüyoruz, ne de koltuk sevdalısıyız. Çocuklarımız, gelecek nesillerimiz için referandumda hayır deme zorunluluğumuz vardır” dedi. 


ÇOCUKLARINIZI DÜŞÜNÜN

“İnsanlarımıza 16 Nisan’dan sonra neler değişeceği anlatılmıyor. Dolambaçlı cümlelerle kandırılmaya çalışılıyor” diyen Basmacı, “Sandık başına gittiğimizde hislerimiz ile değil aklımızla ve mantığımızla hareket etmek zorundayız. Bizler için değil, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için bunu yapmak zorundayız. Onları ileriki hayatlarına neyin beklediğini şimdiden bilmemiz lazım. Geleceğimizi ipotek altına almak istiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Özellikle annelerimiz bu süreci iyi analiz etmeli, kabul olan HAYIRI seçmelidir” dedi. 

LİDERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYALIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Perşembe günü Denizli’de gerçekleştireceği program öncesinde gezilerinde vatandaşları Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu'nda saat 17.00'de yapılacak topalntıya davet etmeyi ihmal etmeyen Basmacı, “Genel Başkanımız, Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu yolda yalnız yürümediğini göstermek için hepinizi programımıza bekliyoruz. Hayırda hayır var diyen, seslerini yüksek çıkartan bizlerin gayreti 16 Nisan tarihinde neticelenecektir. Yılmadan, yorulmadan 16 Nisan’a kadar yollardayız. Vatandaşlarımıza gerçekleri anlatmaya inatla ve ısrarla devam edeceğiz” dedi.