CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı Kıbrıs Şehitler, Lise, İnönü ve Çamlık caddesinde vatandaşları ziyaret etti. Gezi sırasında kendisini dinleyen esnaflara,  “Kimse bizden tepeden inme bir çözüm modeli beklemesin. Biz ne yapacaksak halkımız için halkımızla birlikte yapacağız” dedi. Gezdiği caddelerdeki işyerlerinde büyük bir sevgiyle karşılanan Ahmet Divarcı,  Mahalle esnafı ve sokaktaki vatandaşların dertlerini tek tek dinledi, bölgedeki esnaflarla yakın zamanda yeniden bir buluşma gerçekleştireceklerini ifade etti.

‘BU SEFER OYUM SİZE’

Ekonomik anlamda işlerinin son dönemde oldukça durgunlaştığını ifade eden bölge esnafı, Pamukkale’nin artık değişime ihtiyaç duyduğunu dile getirdiler. Bir esnaf ise “17 yıldır AKP’lilere oy veriyorum, yeter artık. Huzurla çocuğumu gezdirecek bir park bile bulmakta zorlanıyorum. Bu sefer oyumu AKP’nin adayına değil, size vereceğim” diye konuştu.

‘PİRAMİDİ TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ’

Pamukkale ilçesinin Mahalle Meclisleri’nce yönetileceğinin altını çizen Divarcı, “Biz burada bir örnek olmak istiyoruz. Örnek bir ilçe, örnek bir yerel yönetim anlayışı oluşturmak istiyoruz. Biz ayakları baş etmek istiyoruz. Piramidi tersine çevirmek istiyoruz. Bunun anlamı şu: Piramidin en tepesi sokaklardan seçtiğimiz temsilcilerden oluşacak Mahalle Meclisleri olacak. Onlar en tepede olacak, biz en aşağıda olacağız” şeklinde konuştu.