HABERDENİZLİ.COM

Tüm yurtta olduğu gibi Çardak’ta da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi. Çardak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi yine coşkuyla kutlandı. İlk olarak dün Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören,Çardak Belediyesi’nin Çardak Atış Poligonunda düzenlediği Cumhuriyetimizin 95. Yıl kutlaması için Cumhuriyet Kupası Trap Yarışı atışlarıyla devam etti. Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, trap atışlarında dereceye giren gruplara ödüllerini takdim etti.

Çardak Kaymakamı Kerem Türker makamında Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve daire amirlerininde katılımıyla tebrikleri kabul etti. Kutlamalara 29 Ekim günü Cumhuriyet Meydanında devam edildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Çardak Kaymakamı Kerem Türker , Garnizon Komutanı Albay Serdar Belginkurt, Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilçe merkezindeki tüm okullarının hazırladığı farklı gösterilerle kutlanan Cumhuriyet Bayramı töreninde, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.Okulların sergilemiş olduğu gösteriler halk tarafıdan büyük beğeniyle alkışlandı.Tüm okulların tören geçişinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılı kutlamaları sona erdi.